BejelentésA természet gyógyító ereje
Gyógyulj a természet segítségével

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Üdvözöllek a honlapon!AZ OLDAL FEJLESZTÉSE ÉS A ZENÉK FELTÖLTÉSE FOLYAMATOS!

Üdvözlet! Northernlights vagyok.
Ezen az oldalon mindent megtudhatsz a kövek és a gyógynövények gyógyhatásairól. Megtanulhatsz meditálni és a vendégkönyvben te is megoszthatod a véleményedet másokkal.

Csak egy kis koncentráció és gyakorlás. Az oldalról letölthető zenékkel te is igazán ellazulhatsz.

!!!FIGYELEM!!!
AZ OLDAL E-MAIL CÍME:
akovekereje@gmail.com
Ide írhattok, ha van valami probléma az oldallal, ha van valami megjegyzésetek, kérdésetek, véleményetek, ha hiányoznak a zenék, képek, videók, stb. Bármi, ami az oldallal és az oldalon található dolgokkal és leírtakkal kapcsolatos, azt megírhatjátok erre az e-mail címre és én megpróbálok válaszolni minél előbb. Ne tartsátok magatokban! Kérdezzetek bátran!
akovekereje@gmail.com

A letöltések oldalon egyenlőre csak pár dokumentum található meg. Jelenleg olyan fájlmegosztó oldalt keresek, ahol nem törlik a fájlokat pár nap után, ha nem tölti le senki, de a legjobb az lenne, ha olyat találnék, ahonnan egyáltalán nem törlik le. Egy kis segítségre lenne szükségem! Ha tud valaki ilyen oldalt, azt szeretném megkérni, hogy írja már le a vendégkönyvbe vagy küldje el az oldal e-mail címére--> AKOVEKEREJE@GMAIL.COM
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!Kellemes időtöltést és nézelődést az oldalon!Northernlights

Hírek
!!!FIGYELEM!!! Új dokumentumok

Új dokumentumok linkjei lettek feltéve az oldalra, amit le lehet tölteni, ugyan úgy, ahogyan a többi letöltést is. A megtekintéshez kattints a lenti Tovább gombra!

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!